گیربکس صنعتی
معرفی انواع گیربکس های صنعتی + قیمت خرید گیربکس نو و دست دوم
گیربکس حلزونی | گیربکس حلزونیمممم | گیربکس حلزونی |
گیربکس حلزونی | گیربکس حلزونی | گیربکس حلزونی |
گیربکس حلزونی | گیربکس حلزونی | گیربکس حلزونی |
گیربکس صنعتی ابزاری است که براي انتقال توان مکانیکی از يک منبع توليد توان به یک مصرف کننده به کار می رود. گیربکس صنعتی در واقع یک واسطه بين منبع توان و مصرف کننده توان مي باشد که بین این دو انعطاف پذيری برقرار می کند.
به دليل هماهنگ بودن گشتاور و سرعت دوراني منبع توليد توان و مصرف کننده نياز به یک ماشین دارند که بتواند اين هماهنگي را به صورت يک واسطه برقرار کند.این امر بسیار ضروری است و به همین علت دستگاهي که این خواسته را مي تواند تامين کند باید وجود داشته باشد که آن ابزار همان گیربکس صنعتی نام دارد.
این نکته که منبع توليد توان با چه نوع سوخت يا منابع انرژي توان را توليد مي کند مهم نیست، بلکه اين مهم است که در شفت ورودي به گيربکس توان توليد شده را به صورت گشتاور به گیربکس منتقل کند. دستگاه هایی که می توانند توان مورد نياز گيربکس صنعتی را تامين کنند شامل الکتروموتور – موتورهاي ديزل – موتورهاي بنزيني – موتورهای گاز سوز- توربين های بخار – توربين های گازی – توربين های آبی -توربين های بادی – موتورهای جت – و منابع توليد توانی که انرژی خود را از خورشيد تامين ميی کنند می باشند. مصرف کننده مي تواند هر نوع ماشيني باشد و فقط کافی است که مصرف کننده بتواند توان خروجي از گیربکس صنعتی را بصورت گشتاور دريافت کند.
مقالات مرتبط : ۶ نکته مهم که باعث افزایش طول عمر گیربکس صنعتی می شود!
شرکت پارس درایور یکی از بهترین مرکز فروش گیربکس های صنعتی به شمار میرود. کارشناسان فروش پارس درایور علاوه بر مشاوره فنی برای انواع گیربکس های صنعتی شما عزیزان را به صورت کاملا تخصصی راهنمایی کرده و شما می توانید خیلی راحت با بررسی دقیق هر محصول و مشاوره از متخصصین بهترین خرید را در شرکت پارس درایو تجربه کنید برای خرید و سفارش انواع محصولات صنعتی کافیست با ما در ارتباط باشید .
برای خرید انواع گیربکس های صنعتی و کسب اطلاعات بیشتر از محصولات با مشاوران ما در ارتباط باشید
گیربکس صنعتی به زبان ساده ابزاری است که به منظور انتقال و افزایش قدرت و یا جهت تنظیم قدرت مورد نیاز دستگاه های صنعتی از طریق کاهش یا افزایش نیروی گشتاور موتور مورد استفاده قرار می گیرد. با افزایش سرعت ، گشتاور کاهش می یابد و با کاهش سرعت، گشتاور افزایش می یابد. همچنین به منظور تغییر جهت دوران نیز می توان از آن استفاده نمود. به عبارت دیگر مأموریت گیربکس صنعتی، گرفتن قدرت از منبع آن ( الکتروموتور ) و انتقال این قدرت به میزان مورد نیاز به مصرف کننده قدرت است. انواع گیربکس صنعتی برای مصارف متعددی مورد استفاده قرار می گیرند.
از جمله در صنایع دفاعی، غذایی، شیمیایی، مس، فولاد، سیمان، نفت، گاز، پتروشیمی، کاشی و سرامیک، صنایع نئوپان سازی، دستگاههای انتقال مواد در معادن، دستگاههای انتقال مواد کورههای ذوب، پرسهای سنگین، تامین گشتاور مورد نیاز پمپ های هیدرولیکی غول پیکر در جرثقیل های بزرگ، انواع آسیابهای موجود در معادن روی و مس، آسیابهای بالمیل، آسانسورها، جرثقیل سقفی (مشاهده اطلاعات بیشتر در مورد جرثقیل سقفی)، قرقره ها و اهرم ها می توان شاهد استفاده از این دستگاه بود. گیربکس های صنعتی به طور کلی به دو دسته تقسیم می شوند که در ادامه به هر یک از آن ها می پردازیم.
گیربکسهای صنعتی افزاینده همانند گیربکس های کاهنده بین موتور و متحرک قرار میگیرد اما در این نوع از گیربکس ها با افزایش دور الکتروموتور، گشتاور و دور خروجی مورد نیاز تامین می شود که عموما قدرت کمتر و سرعت بیشتری را در پی خواهد داشت. در برخی از صنایع بخصوص صنایع نیروگاهی و صنایع پالایشگاهی و صنایع پتروشیمی نیاز به گیربکس صنعتی با دور بالا است که در این موارد از این نوع از گیربکس های صنعتی استفاده میشود.
محصولات مرتبط : گیربکس گومائو
گیربکس صنعتی کاهنده بین موتور و متحرک قرار میگیرد و با کاهش دور الکتروموتور، گشتاور و دور خروجی مورد نیاز را تامین می کنند. در خروجی این نوع از گیربکس های صنعتی سرعت کم و قدرت بالا را مشاهده می کنیم.
برای انتخاب گیربکس صنعتی مدنظرتان باید به اطلاعات زیر به صورت ویژه توجه کنید:
جهت کسب اطلاع از جدیدترین لیست قیمت ها و مشاوره رایگان قبل از خرید می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید
گیربکسهای هلیکال شامل تعدادی چرخ دنده هستند که دارای ساختار مارپیچ یا هلیکال می باشند و به همین دلیل به این نام معرفی می شوند. این نوع چرخدنده ها از دسته چرخدنده های ساده ولی با امتداد پروفیل مورب نسبت به امتداد شفت می باشند. انتقال نیرو در این نوع جعبه دنده ها با توجه به ساختار چرخ دنده های آنها (هلیکال) با حرکت یک نقطه در امتداد سطح دنده انجام می شود.
در این گیربکس ها به علت کاستن صدا و درگیری نرم چرخ دنده ها، در سیستم های انتقال نیرو به کار می روند و می توانند در دورها و توان های بالاتری نسبت به دنده های ساده استفاده شوند. اساس کار این نوع گیربکس ها بدین شکل می باشد که با کاهش دور باعث افزایش گشتاور در قسمت خروجی می شوند. تفاوت دنده های مورب با دنده های صاف در تولید صدا و سطح تماس است. از آنجا که سطح تماس بین دو دنده در حالت مورب بیشتر از حالت راست است، بنابراین بازدهی این نوع دنده به دلیل استفاده از چرخدنده های هلیکال بیشتر بوده و معمولا بین ۹۰ تا ۹۹ درصد می باشد همچنین تولید صدای کمتری دارند. گیربکس های شافت مستقیم با توجه به مزایایی که دارند به طور گسترده در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند.برای مطالعه بیشتر در این مورد می توانید مقاله مربوط به گیربکس هلیکال را مطالعه نمایید.
گیربکس هلیکال در صنایع ساخت پلاستیک، سیمان و لاستیک پر طرفدارند. برای استفاده در دستگاه های سنگ شکن، اکسترودر ها، خنک کننده ها و نوار نقاله ها کاربردی هستند. ویژگی یونیک گیربکس های هلیکال این است که در زاویه ای فیکس شده اند، که در حرکت، دندانه بیشتری برای افزایش سطح تماس در همان زاویه به ما می دهد. این ویژگی باعث می شود سطح تماس مداومی در یک دوره زمانی داشته باشیم.
گیربکس هلیکال یکی از قدیمی ترین و ابتدایی ترین گیربکس های صنعتی هستند که در مدل تک استیج و مدل ۲ و ۳ استیج محدوده گشتاوری بین ۵۰ تا ۲۰۰۰۰ نیوتن متر را پوشش می دهند. این نوع گیربکس ها از نظر تنوع نسبت تبدیل از ۱:۳۰ تا ۱:۲۸۹٫۷۴، در گیربکس های مرکب یا ترکیبی نسبت تبدیل تا ۱:۲۷۰۰ تقسیم بندی می شود. دسترسی به این میزان گشتاور و نسبت تبدیل بسیار بالا در بازار خیلی مشکل می باشد و تنها گیربکس های خاصی هستند که این ویژگی ها را دارند.
این نوع از گیربکس ها متشکل از یک ماردون فولادی که سخت کاری پیوسته شده و سنگ خورده است و یک چرخدنده حلزونی از جنس غالبا برنز ریخته گری شده است. این گیربکس ها حرکت سینماتیکی خود را از این دو قطعه تامین می کند . در گیربکس های حلزونی به دلیل ساختار و زاویه خروجی آنها به دلیل متعامد بودن دارای کاربری های فراوانی است و به دلیل کارکرد نرم در سیستم های بالابر و همچنین آسانسورها که نیاز به ایجاد گشتاور و راه اندازی نرم است، کاربرد فراوانی دارند. همچنین این گیربکس ها درکانوایرها و سیستم های انتقال مواد کوچک کاربرد فراوان دارند.
از دیگر فاکتورهای مهم در گیربکس های حلزونی، عدم برگشت پذیری یا خود قفل شوندگی است. یعنی گردش محور خروجی گیربکس تنها از طرف ماردون امکان پذیر است. به همین دلیل استفاده از این نوع گیربکس در بالابرها و آسانسورها کاربرد زیادی دارد. خاصیت خود قفل شوندگی به شکلی است که هرچه تفاوت قطر ماردون و چرخدنده حلزونی بیشتر باشد، تاثیر بیشتری خواهد داشت، برای مثال برای نسبتهای بالای ۳۰ خاصیت خود قفل شوندگی به شکل کامل در گیربکس عملی میشود. از دیگر مزایای این گیربکس ها قابلیت نصب در هشت حالت متفاوت می باشد که باعث استفاده راحت این گیربکس ها گردیده است. برای مطالعه بیشتر در این مورد می توانید مقاله مربوط به گیربکس حلزونی را مطالعه نمایید.
از این قسمت می توانید کاتالوگ گیربکس صنعتی سری ZLY را دانلود و مشاهده نمایید
گیربکس های صنعتی چند محوره روسی که با نام گیربکس قورباغه ای نیز شناخته می شوند، با کیفیت بالا از قدیمی ترین انواع گیربکس های صنعتی هستند که از جلفا و عموما به صورت استوک وارد ایران می شدند و با نام گیربکس صنعتی روسی جلفا هم شناخته می شوند. این گیربکس ها با توجه به کیفیت بالای ساخت در ایران بسیار مورد استفاده قرار می گرفتند.
گیربکس صنعتی روسی در حال حاضر مهندسی معکوس شده و در داخل تولید و عرضه می شود که به علت الگوبرداری از گیربکس روسی به گیربکس های صنعتی طرح روسی معروف هستند. گیربکس صنعتی روسی از دو یا چند چرخ دنده که به صورت سری، روی محور های موازی قرار گرفته اند، تشکیل شده است. حرکت این چرخ دنده ها بر روی یکدیگر در نهایت سبب افزایش گشتاور ورودی شده و عمل کاهش دور را امکان پذیر می سازد.
گیربکس های صنعتی در واقع تجهیزی برای انتقال توان هستند و نه تولید کننده توان. در گیربکس های صنعتی کاهنده، عمل کاهش دور سبب افزایش گشتاور و در گیربکس های افزاینده این عمل بالعکس صورت می گیرد. در نتیجه توان ورودی و خروجی گیربکس (با صرف نظر از راندمان گیربکس) با هم برابر می باشد.
جک اسکرو نوعی از جک است که با چرخاندن یک لید اسکرو کار می کند و با گیربکسی حلزونی در مدل های استاندارد با ظرفیت حمل بار از ۱/۴ تن تا ۱۰۰ تن طراحی و تولید می شوند. ممکن است به صورت جداگانه یا در چندین مورد استفاده شوند. هیچ استاندارد جهانی برای مشخصات طول کورس و گیربکس حلزونی مشخص نشده است و هر شرکت سازنده استاندارد خاص خود را دارد.
امروزه در صنایع سبک و سنگین برای کاهش و یا افزایش دور، در صورت بالا بودن نسبت تبدیل و توان های بسیار بالا در فضاهای محدود و راندمان بالای گیربکس، از گیربکس های صنعتی نوع خورشیدی استفاده می شود. گیربکس خورشیدی با قابلیت استفاده در دورها و توان های بالا یکی از پرکاربرد ترین چرخ دنده ها در صنایع نوین معرفی شده اند. گیربکس های صنعتی خورشیدی در دو نوع تک استیج و یا چند استیج طراحی و تولید می گردد. در این نوع گیربکس ها امکان بدست آوردن دورهای ایده آل در محدوده بین ۰/۵ تا ۸۰۰ دور در دقیقه قابل دستیابی می باشد. نسبت تبدیل در هر طبقه گیربکس بین ۳ تا ۷ متغیر است.
این گیربکس برای استفاده در طیف وسیعی از نیازهای صنعتی مناسب است. در بولدوزر ها و پیچ گوشتی های برقی استفاده از آن به چشم می خورد. زمانی که تقابل وزن و فضا با گشتاور و کاهش مطرح است، این گیربکس ها از مدعیان می باشند. این گیر بکس به این دلیل که اجزای آن در یک سیستم و وابسته به هم حرکت می کنند که خود یادآور سیارات منظومه خورشیدی است، خورشیدی نامیده می شود. در این گیربکس، چرخ دنده خورشیدی و رینگ وجود دارد که در حالتی، چرخ دنده خورشیدی ثابت است و بقیه اجزا حرکت می کنند.
گیربکس اکسترودر نوعی گیربکس صنعتی است با این تفاوت که تحمل تغییر بار شعاعی و محوری لحظه ای و شوک هنگام حمل مواد را دارا است. گیربکس اکسترودر به دو دسته اصلی تک محور (تک ماردون) و دو محور (دو ماردون) تقسیم می شود. در این نوع محصول، قطعه ای در قسمتی انتهایی شفت خروجی گیربکس نصب می شود که در واقع یک قطعه یاتاقان بندی شده (معمولا از برند SKF و FAG در قسمت یاتاقان استفاده می شود) است که به صنایع تولیدی به روش اکستروژن این امکان را می دهد تا از بار فشاری وارده به قسمت های مهم گیربکس از جمله چرخدنده ها جلوگیری کند (اصطلاحاً دمپ کند) و به آن آسیب جدی وارد نشود.
گیربکس سایکلو (گیربکس بدون دنده) در سیستم این گیربکس ها برخلاف دیگر مدل ها از چرخ دنده استفاده نمی شود. در گیربکس سایکلو به دلیل درگیر شدن حدود ۷۰ درصد دندانه ها با یکدیگر در هنگام چرخیدن ، برخورد در پای دندانه ها از بین رفته است که این مسئله باعث برتری گیربکس سایکلو به گیربکس های هلیکال است. ویژگی بسیار مثبت این گیربکس قابلیت استفاده برای استارت و استاپ های مکرر و پیوسته می باشد.
گیربکس های صنعتی آویز به دلیل قابلیت داشتن چند محور توانایی ایجاد نسبت های تبدیل بالایی را دارند که به این علت این گیربکس ها قابلیت ایجاد گشتاورهای بالایی را دارند و در مواردی که نیاز به گشتاور های بالا و کارکرد به صورت دائم کار می باشد (همانند دستگاه های میکسر و یا سیستم های محرک خطی در جرثقیل سقفی چند کاره) انتخابی بسیار عالی است. ساختار گیربکس های آویز همانند گیربکس های هلیکال است و چرخ دنده هایی با امتداد پروفیل مورب نسبت به امتداد شفت دارند. تنها تفاوت بین گیربکس های صنعتی آویز و گیربکس های هلیکال در این است که دارای ساختار چند محوری به صورت موازی می باشند. همچنین این نوع از جعبه دنده ها به دلیل حجم بالایی از روغن به صورت دائمی دارای ظرفیت حرارتی بالایی نسبت به سایر جعبه دنده های هلیکال هستند که این امر موجب بالا رفتن عمر کارکرد گیربکس و عدم تخریب زود هنگام دنده ها می شود. از دیگر مزایای این گیربکس ها توانایی انتقال توان به چند شفت خروجی به صورت همزمان است. البته شایان ذکر است که در ازای بار وارده به هر شفت خروجی، توان شفت دیگر کاسته می شود.
مقالات مرتبط : اشتباهات رایج تعمیر گیربکس صنعتی
جهت کسب اطلاع از جدیدترین لیست قیمت ها و مشاوره رایگان قبل از خرید می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید
گیربکس صنعتی کرانویل تشکیل شده است از تعدادی چرخدنده هلیکال و دو چرخدنده که قابلیت انتقال گشتاور در زاویه ۹۰ درجه را ایجاد می کنند. به منظور انتقال نیرو در محور های متعامد و غیر متعامد و متنافر نیاز به سیستم درگیری دنده ها در دو سطح مورب بوده که توسط چرخ دنده های مخروطی مارپیچ تامین می گردد. درگیری پروفیل دنده های مخروطی مارپیچ به صورت همزمان بوده و عملکرد نرمی نسبت به دنده های مخروطی ساده دارند و می توانند گشتاورهای بالاتری را بدون ضربه و صدا به نرمی انتقال دهند.
بنا به سفارش مصرف کننده و به صورت تک و یا کوپله شده با موتور، که همان موتور گیربکس یا الکترو گیربکس می باشد تولید می گردد. بسته به نوع کاربرد و خواست هایی که از گیربکس وجود دارد، شکل طراحی و ساخت آنها متفاوت است.
از این قسمت می توانید کاتالوگ گیربکس صنعتی سری P را دانلود و مشاهده نمایید
گیربکس ها اجزای مختلفی دارند که اصلی ترین جز آنها چرخدنده ها می باشند که بسته به نوع گیربکس، شکل و جنس آنها متفاوت هستند.
مطالب مرتبط : روانکاری گیربکس صنعتی
یکی از ویژگی ها و مزایای گروه صنعتی پارس درایو، ایجاد ساز و کار جدید برای خرید و فروش گیربکس های صنعتی، الکتروموتور و پمپ های کارکرده (استوک) یا دستدوم است. اگر تمایل به فروش و خرید گیربکس صنعتی استوک یا دست دوم دارید از طریق ارتباط آنلاین درخواست خود را ارسال نمایید و یا از طریق شماره تماس داخل صفحه با مشاوران ما تماس بگیرید و درخواست خود را مطرح کنید تا در کمترین زمان به درخواست شما پاسخ داده شود.
شرکت توسعه صنعت پارس ماشین ( پارس درایو ) نمایندگی رسمی واردات و پخش انواع گیربکس صنعتی با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت در ایران است. برای مشاهده سایر تجهیزات صنعتی پارس درایو، می توانید به بخش محصولات مراجعه کنید.
جهت کسب اطلاع از جدیدترین لیست قیمت ها و مشاوره رایگان قبل از خرید می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید