بهترین پمپ انتقال پلی پروپیلن

شرکت پارس درایو یکی از بهترین مرکز فروش پمپ انتقال پلی پروپیلن به شمار می‌رود. کارشناسان فروش پارس درایو علاوه بر مشاوره فنی برای انواع پمپ انتقال پلی پروپیلن، شما عزیزان را به صورت کاملا تخصصی راهنمایی کرده و شما می‌توانید خیلی راحت با بررسی دقیق هر محصول و مشاوره از متخصصین بهترین خرید را تجربه کنید. برای خرید و سفارش انواع محصولات صنعتی کافیست با ما در ارتباط باشید.

برای خرید انواع پمپ انتقال پلی پروپلین و کسب اطلاعات بیشتر از محصول با مشاوران ما در ارتباط باشید 

خرید محصولات شرکت پارس درایو

شرکت صنعتی پارس درایو به عنوان یکی از بهترین شرکت های وارد کننده محصولات صنعتی این امکان را برای شما عزیزان فراهم آورده تا با بررسی دقیق محصولات و مشاوره گرفتن از مشاوران متخصص ما بهترین و استاندارترین محصول را خریداری فرمایید و از خرید خود لذت ببرید در لیست زیر تعدادی از محصولات شرکت پارس درایو قرارداده شده که شما می توانید به راحتی و در کمترین زمان تصمیم بگیرید و بهترین انتخاب رو داشته باشید .

پمپ صنعتی چیست ؟

پمپ ها دستگاه هایی هستند که توسط یک موتور نیرویی به یک سیال وارد می کنند و سبب افزایش انرژی آن ماده می شوند. در واقع این کار سبب انتقال و جا به جایی سیال شده و همین نیز هدف از بکارگیری پمپ است حال این سیال باید تراکم ناپذیر باشد اما دیگر مشخصه‌های فیزیکی اعم از دما و چگالی و…چندان مد نظر نیستند مگر در استفاده های بسیار تخصصی صنعتی. انواع مختلفی از پمپ صنعتی در بازار وجود دارد. هرکدام از پمپ های صنعتی کارکرد به‌خصوصی دارند و می‌بایست هر پمپ را در حوزه تخصصی مربوط‌‌به خودش مورد استفاده قرارداد. 

از جمله تفاوت‌های کارکردی پمپ‌های صنعتی می‌توان‌به نوع مایع موردنظر برای پمپاژ، فاصله مورد نظر برای حرکت مایع، مقدار مورد نیاز در یک بازه زمانی خاص و… اشاره‌کرد

شرکت توسعه صنعت پارس ماشین واردکننده با کیفیت ترین سیلندر و مارپیچ های اکسترودر در ایران می باشد. همچنین این شرکت نماینده رسمی شرکت Goumao، نماینده رسمی کمپانی JIE ، نماینده رسمی اینورترهای صنعتی کومارک (cumark) و نماینده رسمی محصولات کمپانی Kukdong کره جنوبی در ایران نیز می باشد که شما عزیزان می توانید بهترین و معبرترین لوازم جانبی صنعتی را با مشاوره و بررسی هر محصول در پارس داریو بهترین خرید رو داشته باشید .

گارانتی ۶ ماهه تمامی محصولات پارس درایور

خدمات ۱۰ ساله برای تمامی محصولات پارس درایور

انواع پمپ های صنعتی

پمپ‌های صنعتی عمدتا به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند. در ادامه این مقاله به معرفی جامع و کامل این دو دسته می‌پردازیم:

پمپ‌ دینامیکی

پمپ‌ دینامیکی

پمپ‌های دینامیکی یا سرعتی نوعی از پمپ هستند که به‌وسیله سرعت‌دادن به سیال، انرژی را منتقل می‌کنند. از جمله تفاوت‌های اصلی پمپ دینامیکی با سایر پمپ‌ها، انتقال انرژی به‌صورت پیوسته بین سیال‌ها می‌باشد پمپ‌های دینامیکی خود از انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که در ادامه تعدادی از انواع آن‌ این پمپ‌ها را معرفی می‌کنیم.

پمپ سانتریفیوژی

پمپ سانتریفیوژی به دلیل سادگی کارکرد یکی از محبوب‌ترین پمپ‌ها در سراسر جهان است. این نوع پمپ دارای ساختمان محکم و کارآمد بوده و ساخت آن به هزینه کمتری نیاز دارد. هرگاه که پمپ سانتریفیوژی در حال کار می‌باشد، فشار مایع از ورودی پمپ به سمت خروجی آن افزایش می‌یابد. و بدین صورت، تغییر فشار مایع را در طول کل سیستم هدایت می‌کند. پمپ‌های سانتریفیوژی، نیرویی را به‌وسیله انتقال انرژی مکانیکی از موتورالکتریکی به مایع داخل پروانه، منتقل می‌کند سپس جریان مایع وارد مرکز پروانه شده و در راستای تیغه‌های آن خارج می‌شود. در نتیجه قدرت سانتریفیوژی سرعت مایع را افزایش داده و موجب تغییر در انرژی جنبشی می‌شود.

پمپ آب ‌رسانی آتش ‌نشانی

سیستم پمپ آب‌رسانی آتش‎نشانی، با عناوین تقویت‌کننده آب‌رسان، پمپ آتش‌نشانی و پمپ آب آتش، نیز شناخته می‌شوند. این پمپ‌ها با افزایش ظرفیت و قدرت بالا، برای کار در سرویس آب‌رسانی سیستم‌های آتش نشانی ساخته شده‌اند. کابردهای این سیستم عمدتا شامل آبیاری و همچنین انتقال آب می‌باشد.

پمپ سانتریفیوژی افقی

پمپ سانتریفیوژی افقی شامل حداقل دو پروانه و یا بیشتر می‌باشد. از این پمپ‌ها معمولا در خدمات پمپاژ استفاده می‌شود. در واقع هر مرحله یک پمپ جدا می‌باشد. همه فازها در یک محفظه مشابه قرار دارند و روی یک شافت مشابه سوار شده‌اند. در یک تک شافت افقی، حداقل هشت مرحله می‌تواند سوار شود. پمپ‌های چند مرحله‌ای می‌توانند تک مَکِشی یا دو مکشی در پروانه اول باشند.

پمپ زیر آب

پمپ طوفان، پمپ فاضلاب و پمپ سپتیک از جمله نام‌های دیگر پمپ زیر آب می‌باشند.  کابرد این پمپ‌ها عمدتا شامل خدمات ساختمانی، خانگی، صنعتی، تجاری، روستایی، شهری و برنامه‌های بازیافت آب باران می‌باشد. کاربرد این لوله‌ها عمدتا در پروانه‌های مختلف مانند پمپ‌های بسته، چند ای، تک کانال، گرداب و یا گریندر می‌باشد. برای کاربردهای مختلف، یک انتخاب گسترده شامل جریان زیاد، جریان کم، سر پایین و یا سر بالا در اختیار است.

پمپ سانتریفیوژی عمودی

پمپ سانتریفیوژی عمودی پمپ پایه نیز نامیده می‌شود. این پمپ‌ها شفت منحصربه‌فردی استفاده می‌کنند و طراحی آنها به گونه‌ای است که حجم داخل گودال می‌افتد در حالی که یاتاقان‌ها خارج گودال قرار دارند. کاربرد اصلی پمپ سانتریفیوژ عمودی، واشر قطعات مختلف است.

گارانتی ۶ ماهه تمامی محصولات پارس درایور

خدمات ۱۰ ساله برای تمامی محصولات پارس درایور

پمپ‌ جابجایی مثبت

پمپ‌های جابجایی مثبت می‌توانند میزان معینی از سیال را بدون تاثیرگرفتن از ارتفاع، جابجا کنند. نکته مهمی‌که درباره این پمپ‌ها وجوددارد این است که جریان ایجادشده توسط پمپ‌های جابجایی مثبت، مقطعی است درحالی‌که جریان ایجادشده توسط پمپ‌های سانتریفیوژ دائمی است. پمپ‌های جابجایی مثبت به انواع مختلفی تقسیم شده‌اند. در ادامه به بررسی تعدادی از پمپ‌های جابجایی مثبت از جمله پمپ دیافراگم، پمپ دنده‌ای، پمپ پریستالیک، پمپ لوب و پمپ پیستونی می‌پردازیم.

پمپ‌ جابجایی مثبت

پمپ دنده‌ای

پمپ دنده‌ای نوعی از پمپ جابجایی مثبت روتاری می‌باشند؛ به این معنی که آنها برای هر جنبش مقدار پایداری از مایع را حرکت می‌دهند. این پمپ‌ها توانایی پمپاژ با نیرو و فشار زیاد برای مایعات با غلظت بالا را دارند.
یک پمپ دنده‌ای شامل هیچ‌گونه شیری نمی‌باشد که موجب ضعف‌هایی مانند اصطکاک و سرعت زیاد پروانه شود. پس، این پمپ برای به کارگیری مایعات غلیظ مانند سوخت و روغن‌های گریس و غیره سازگار است. نکته مهمی‌ که در مورد پمپ دنده ای وجود دارد این است که این نوع از پمپ‌ها برای هدایت مواد جامد و نیز مایعات خشن مناسب نیستند.

پمپ دیافراگم

پمپ‌ جابجایی مثبت

پمپ دیافراگم به عنوان پمپ AOD (دیافراگم اجرا شده با هوا)، پمپ پنوماتیک و AODD نیز شناخته می‌شود. کابردهای این پمپ‌ها عمدتا شامل استفاده مداوم در کارخانه‌های عمومی، صنعتی و معدنی می‌باشد. پمپ AOD به طور خاص در جاهایی که برق در دسترس نیست و یا ناپایدار و قابل احتراق است استفاده می‌شوند. از این پمپ‌ها برای انتقال مواد شیمیایی، تولید مواد غذایی، معادن زغال سنگ زیرزمینی و غیره نیز استفاده می‌شود.

پمپ پریستالتیک

پمپ پریستالتیک به‌عنوان پمپ لوله‌ای نیز شناخته می‌شود. کاربرد این پمپ‌ها عمدتا در فرآوری صنایع شیمیایی، غذایی و تصفیه آب می‌باشد. یک جریان پایدار برای اندازه‌گیری و ترکیب فراهم می‌کنند و همچنین قابلیت پمپاژ مایعات مختلف مانند خمیر دندان و انواع مواد شیمیایی را دارند.

جهت سفارش و مشاوره تخصصی برای خرید گیربکس های خورشیدی  شما می توانید با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید 

۰۲۱۳۳۹۸۰۴۸۰

۰۹۱۲۳۲۵۰۱۳۴

پمپ های محوری

در این مدل نیز پروانه ها وجود دارند و چرخش آن‌ها سبب افزایش فشار می‌شود این مدل پمپ را در دبی‌های با ارتفاع کم قرار می‌دهند. اساس کارشان را می توان تبادل مومنتوم بین سیال و پره عنوان کرد دو نوع پمپ گفته شده عملکردی بدون پالس یا نبض دارند.

پمپ های پلانجری

در این مدل نیروی دورانی موتور از طریق میل لنگ و یک میل-پیستون که نوع حرکت دورانی را به رفت و برگشتی تبدیل می کند تامین می‌شود. در صنایعی که از سیالات با ویسکوزیته بالا استفاده می‌کنند این پمپ ها یکی از بهترین انتخاب‌ها برای انتقال آن سیال هستند. این پمپ ها در بالاترین محدوده اختلاف فشار ماده را منتقل می‌کنند.

پمپ های رفت و برگشتی

نیرویی که توسط این پمپ ها استفاده شده و به سیال منتقل می شود توسط الکتروموتورها تامین می‌شود. سیستم کاری آن به شکلی است که با چرخش میل لنگ، پیستون در سیلندر جلو و عقب رفته یا اصطلاحا حرکت رفت و برگشتی می‌کند. این حرکت پیستون سبب ایجاد نوعی نیرویی مکشی می‌شود که سیال را به سمت خاصی حرکت می‌دهد حجم سیالی که منتقل می‌شود در آن ها ثابت است اما می توان دامنه رفت و برگشتی را برای مقدار جا به جایی بیشتر و یا کمتر تنظیم کرد.  یک طرفه بودن و همچنین وجود پالس در این پمپ ها بزرگترین ایراد وارد شده به ان هاست.

کاربرد انواع پمپ انتقال پلی پروپیلن

پمپ مذاب در تمام برنامه های کاربردی در صنعت اکستروژن و ترکیب پلاستیک استفاده میشود . پمپ های مذاب برای ایجاد فشار ثابت و تضمین خروجی ثابت استفاده میشود .پمپ های مذاب باعث کاهش فشار بر مارپیچهای انتقال مواد در دستگاه های اکسترودر و اکستروژن ، این کار خروجی بالاتری را تضمین میکند و انعطاف پذیری فرایند را افزایش می دهد. از دیگر مزایای پمپ های مذاب، پمپاژ مواد یکنواخت و با کیفیت است که این یکنواختی طول عمر محصول نهایی را افزایش داده و تضمین عملکرد بهتر می‌کند.

مقاوم سازی خطوط اکستروژن با پمپ های مذاب در درجه اول منجر به یک توان ثابت می شود. این یک نیاز برای ثبات در مقدار مواد محصول اکسترود شده است. مقاوم سازی با مذاب-پمپ ها بیشتر منجر به خروجی بالاتر اکستروژن-خط می شود. با یک پمپ مذاب نصب شده در اکستروژن خط مارپیچ  دیگر مسئول ساخت فشار کامل نیست به تنهایی نیست . طراحی پمپ مذاب با توجه به ویسکوزیته ، توان ، دمای پردازش اندازه پمپ، پوشش سطحی، تحمل ها به عنوان نمونه تعیین می‌شود.

خواص پمپ انتقال پلی پروپیلن

بهینه سازی کانال مذاب جریان با توجه به تجربه در اکستروژن مذاب پلاستیکی

قابلیت نصب سنسور فشار مذاب

ورودر و خروجی کوچکتر برای ایجاد فشار بیشتر

مواردد مصرفی پمپ پلی پروپیلن

دستگاه های ورق پلی پروپیلن (PP)، دستگاه ملت بلون، دستگاه لوله پلی اتیلن و سایر موارد

 

جهت سفارش و مشاوره تخصصی برای خرید گیربکس های خورشیدی  شما می توانید با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید 

۰۲۱۳۳۹۸۰۴۸۰

۰۹۱۲۳۲۵۰۱۳۴

گارانتی ۶ ماهه تمامی محصولات پارس درایور

خدمات ۱۰ ساله برای تمامی محصولات پارس درایور

بهترین پمپ انتقال پلی پروپیلن

تقریبا در تمام بخش‌های صنعتی و مراکزی که با سیالات سر و کار دارند وجود یک پمپ صنعتی حتمی است و بدون آن نمی‌توان فرایند انتقال ماده از نقطه‌ای به نقطه‌ای دیگر را به راحتی انجام دادشرکت پارس درایور یکی از بهترین نمایندگی های بهترین پمپ انتقال پلی پروپیلن به شمار میرود. کارشناسان فروش پارس درایور علاوه بر مشاوره فنی برای پمپ انتقال پلی پروپیلن است.  

قیمت انواع پمپ انتقال پلی پروپیلن

شرکت پارس درایو یکی از بهترین مرکز فروش بهترین پمپ انتقال پلی پروپیلن به شمار میرود. کارشناسان فروش پارس درایو علاوه بر مشاوره فنی برای پمپ انتقال پلی پروپیلن، می‌توانند بهترین گزینه را به شما مشاوره داده و با کمترین هزینه بهترین خدمات را به شما ارائه دهند.

جهت سفارش و مشاوره تخصصی برای خرید این کالا با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید  

وجود خمش یا قوس داشتن میان یاتاقان‌های تکیه‌گاهی

–          توزیع غیر یکنواخت سیال در روتور

–          خلل و حفره در روتور

–          قطعات هرز شده و لق بر روی روتور

–          عدم تراز بودن مسیر رانش با محور روتور

–          هم تراز نبودن یاتاقان‌ها به محور نیرو وارد کرده و آن را قوس می‌دهد

–          از بین رفتن تلرانس‌های بین قطعات مونتاژ شده بر روی روتور

–          وزن معلق تحت نیروی ثقل محور محرک را خمیده می‌کند

–          قطرهای مختف المرکز بر روی روتور که ناشی از ساخت می‌باشد و قطعات روی روتور هم مرکز نشده‌اند

–          شانه‌ای‌های روی روتور خارج از میدان محور دوران ساخته شده‌اند

اگر سیال پمپاژ شده توسط پمپ دارای دبی بالاتر از حد مجاز باشد، پس از گذشت مدتی از کارکرد پمپ، پدیده‌ی کاویتاسیون رخ می دهد. یعنی به علت ورود سیال با سرعت بسیار بالا به درون پمپ، مقداری از آن تبخیر می‌شود و سیال تبخیر شده در مجاورت پروانه به خاطر بالا رفتن فشار موضعی به حبابچه‌هایی تبدیل می‌شود و به خاطر ضربه زدن این حبابچه‌ها به پروانه‌های پمپ، پروانه دچار خوردگی می‌شود و باعث پایین آمدن راندمان پمپ می‌شود. به عبارت دیگر در پمپ‌ها پدیده کاویتاسیون باعث ایجاد فرسودگی زیاد اجزای سازنده و قطعات پمپ می‌شود و می‌تواند طول عمر پروانه یا پمپ را به طور چشمگیری کاهش دهد.

کاربرد منبع تحت فشار به این صورت است که یک تیوپ در داخل منبع تحت فشار قرار دارد، با گاز نیتروژن یا هوا داخل منبع و فضای پشت تیوپ را پر می‌کنند و در اثر فشار این هوای فشرده پشت تیوپ آب درون لوله‌ها با فشار کافی جریان می‌یابد. این تیوپ میان منبع فلزی و فلنج محکم شده و موجب آب‌بندی منبع تحت فشار نیز می‌گردد. به عبارت دیگر با استارت پمپ ، آب پر فشار در حالیکه آب مصرفی را تامین می‌کند بعد از بستن شیر توسط مصرف کننده تا زمان رسیدن فشار داخل لوله‌ها و منبع تحت فشار به فشار ماکسیمم که قبلا روی فشار سنج یا pressure switch ست شده است به پمپاژ ادامه می‌دهد از طرفی اگر مصرف‌کننده دیگری شیر آب را باز کند و میزان آب مورد نیاز آن کم باشد مثلا برای مسواک زدن یا دست شستن و… پمپ روشن نخواهد شد تا زمانی که خروج آب ذخیره شده در منبع تحت فشار باعث رسیدن فشار داخل شبکه به فشار مینیمم نگردد. و زمانی جریان برق پمپ به کمک فشارسنج برقرار شده و پمپ شروع به کار می‌کند که میزان آب مصرف شده باعث افت فشار تا نقطه مینیمم شده باشد.

تاثیر وزن:

توان مصرفی در پمپ با وزن مخصوص سیال رابطه خطی داشته دارد این بدین معنیست که هر چه وزن مخصوص سیال بالاتر باشد توان مصرفی نیز بیشتر می شود.

تأثیر ویسکوزیته

   از نظر تئوریک منحنی مشخصه پمپ و به ویژه منحنی (دبی – ارتفاع) مستقل از ویسکوزیته سیال مورد پمپاژ بوده و نباید تأثیری بر روی عملکرد پمپ بگذارد. ولی عملاً وجود پدیده اصطکاک در سیال و اصطکاک دیسکی در پمپ باعث می‌شود تا رفتار واقعی پمپ با شرایط ایده‌آل مغایر بوده باشد.

   ویسکوزیته جزء خواص دینامیکی سیال بوده و لذا با تغییر آن مشخصه ای رفتار دینامیکی پمپ نیز تغییر خواهد کرد.

حضور هوا و سایر گازها در سیال مورد پمپاژ

   حتی اگر مقدار کمی هوا و یا گاز دیگر (مثلاً یک درصد) در سیال مورد انتقال وجود داشته باشد، می‌تواند بر روی منحنی دبی – ارتفاع پمپ‌های گریز از مرکز تأثیرات شدید و نامطلوبی بگذارد. با افزایش میزان گاز موجود در سیال تأثیر نامطلوب آن شدت بیشتری به خود می‌گیرد، به نحوی که در مقادیری نزدیک به ۶% می‌تواند حتی موجب توقف جریان سیال از پمپ گردد.

جهت سفارش و مشاوره تخصصی برای خرید انواع گیربکس های صنعتی شما می توانید با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید و بهترین انتخاب و مناسب ترین خرید را داشته باشید 

۰۲۱۳۳۹۸۰۴۸۰

۰۹۱۲۳۲۵۰۱۳۴

7 thoughts on “پمپ انتقال پلی پروپیلن

  1. حسن اعلا says:

    سلام وقتتون بخیر من یه سوال داشتم الان چند وقته پمپ سانترفیوژ من بالانس نیست ممنون میشم علتش رو بفرمایید

  2. حمید says:

    شما نمایندگی در شهر های دیگر هم دارید و ارسال تون به چه صورتیه ؟

  3. ناشناس says:

    من از شما خرید کردم هم کادرتون برخوردشون عالی بود و هم از محصولم راضیم خداقوت

  4. امیررضا خلیلی says:

    سلام می خواستم بپرسم اهمیت سیال در انتخاب پمپ دیافراگمی چقدره ؟

  5. زمانی says:

    سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم برای نصب سنسو رفشار مذاب از پمپ انتقال استفاده میشه ؟

  6. شادکام says:

    سلام خسته نباشید … از پمپ پلانجری در چه صنایعی استفاده می شود ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *