مشخصات انواع سنسور فشار مذاب

شرکت پارس درایو یکی از بهترین مراکز فروش سنسور فشار مذاب به شمار می‌رود. کارشناسان فروش پارس درایو علاوه بر مشاوره فنی برای انواع سنسورهای فشار، شما عزیزان را به صورت کاملا تخصصی راهنمایی کرده و شما می‌توانید خیلی راحت با بررسی دقیق هر محصول و مشاوره از متخصصین بهترین خرید را تجربه کنید. برای خرید و سفارش انواع محصولات صنعتی کافیست با ما در ارتباط باشید .

برای خرید انواع سنسور فشار مذاب و کسب اطلاعات بیشتر از محصول با مشاوران ما در ارتباط باشید 

خرید محصولات شرکت پارس درایو

شرکت صنعتی پارس درایو به عنوان یکی از بهترین شرکت های وارد کننده محصولات صنعتی این امکان را برای شما عزیزان فراهم آورده تا با بررسی دقیق محصولات و مشاوره گرفتن از مشاوران متخصص ما بهترین و استاندارترین محصول را خریداری فرمایید و از خرید خود لذت ببرید در لیست زیر تعدادی از محصولات شرکت پارس درایو قرارداده شده که شما می‌توانید به راحتی و در کمترین زمان تصمیم بگیرید و بهترین انتخاب را داشته باشید.

سنسور یا حسگر چیست ؟

سنسور یا حسگر المان حس کننده ای است که کمیت های فیزیکی مانند فشار، حرارت، رطوبت، دما، و… را به کمیت های الکتریکی پیوسته (آنالوگ) یا غیر پیوسته (دیجیتال) تبدیل می کند. انواع سنسور ها در دستگاه های اندازه گیری مختلف، سیستم های کنترل آنالوگ و دیجیتال مانند PLC مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربرد سنسورها و قابلیت اتصال آنها به دستگاه های مختلف از جمله PLC باعث شده است که سنسورها بخشی از اجزای جدا نشدنی دستگاه کنترل اتوماتیک باشند. سنسورها اطلاعات مختلف از وضعیت اجزای متحرک سیستم را به واحد کنترل ارسال نموده و باعث تغییر وضعیت عملکرد دستگاه ها می شوند.

شما عزیزان می توانید برای خرید بهترین و مناسب ترین سنسور های فشار مذاب از طریق شرکت پارس دایو انتخاب خوبی را داشته باشید شما به راحتی می توانید با یک مشاوره تخصصی و بررسی دقیق محصول با خیال راحت خرید کنید که این امکان را پارس داریو برای شما فراهم کرده است .

نیاز صنعت به سنسور

با پیشرفت سریع اتوماسیون و پیچیده تر شدن پروسه های صنعتی و کاربرد روزافزون این شاخه از صنعت نیاز شدیدی به کاربرد سنسورهای مختلف که اطلاعات مربوط به عملیات تولید را درک و بر اساس این اطلاعات فرمان های موردنیاز صادر گردد، احساس می شود. سنسورها به عنوان اعضای حسی یک سیستم، وظیفه جمع آوری و یا تبدیل اطلاعات را به صورتی که برای یک سیستم کنترل و یا اندازه گیری قابل تجزیه و تحلیل باشد، به عهده دارند.

در سال های اخیر سنسورها به صورت یک عنصر غیرقابل تفکیک سیستم های مختلف صنعتی مورد استفاده قرار گرفه اند و پیشرفت سریعی در جهت جواب گویی به تقاضاهای صنعت در این شاخه از علم الکترونیک انجام پذیرفته است. همان طور که گفته شد سنسورها جهت تبدیل عوامل فیزیکی مانند حرارت، فشار، نیرو، طول، زاویه چرخش، دبی و غیره به سیگنال های الکتریکی به کار برده می شوند و به همین منظور سنسورهای مختلفی که قابلیت تبدیل این عوامل را به جریان برق دارا هستند، ساخته شده اند. یک سنسور را می توان با خصوصیات زیر تعریف نمود:

  • سنسور به عنوان تبدیل کننده اطلاعات فیزیکی به سیگنال هایی که می توان از آنها به عنوان سیگنال های کنترل استفاده نمود، عمل می کنند.
  • یک سنسور نباید حتماً یک سیگنال الکتریکی تولید نماید مانند سنسورهای نیوماتیکی و …
  • در کنار کلمۀ سنسور با واژه های زیر در صنعت روبه رو هستیم:

    ۱- عنصر سنسور

    قسمتی از سنسور را تشکیل می دهد، که عامل فیزیکی را حس کرده، ولی بدون کمک قسمت آماده سازی سیگنال قادر به انجام وظیفه نیست.

    ۲- سیستم سنسوری (Sensory system)

    مجموعه ای از عناصر اندازه گیری، تبدیل و آماده سازی سیگنال را یک سیستم سنسوری می نامند.

    ۳- سیستم مولتی سنسور

    سیستم هایی که دارای چندین سنسور از یک نوع و یا از انواع مختلف هستند، سیستم مولتی سنسور می نامند. سنسور ها با توجه به ساختار و کاربردشان انواع مختلفی دارند. در ادامه انواع آن ها را معرفی می کنیم و عملکرد هر کدام را به طور مختصر شرح می دهیم.

انواع سنسور

الف) سنسور های تماسی

سنسور های تماسی سنسورهای با تماس مکانیکی مانند کلید قطع و وصل، تبدیل کننده های فشاری و …

ب) سنسور های مجاورتی یا بدون تماس

سنسور های بدون تماس مکانیکی یا مجاورتی مانند سنسورهای نوری و حرارتی و …

  • این سنسورها می توانند به عنوان چشم های کنترل کننده یک سیستم مورد استفاده قرار گرفته و وظیفۀ مراقبت از پروسه و اعلام خرابی و یا نقص یک سیستم را به عهده بگیرند.

محدودۀ خروجی سیگنال ها عموماً به شرح زیر است:

  • ۰…۱۰ ولت
  • -۵…+۵ ولت
  • ۱…۵ ولت
  • ۰…۲۰ میلی آمپر
  • -۱۰…+۱۰ میلی آمپر
  • ۴…۲۰ میلی آمپر

نوع E: سنسورهایی که سیگنال خروجی آنها مطابق با استانداردهای شبکه های صنعتی است مانند RS-485, RS-422-A, RS-232-C و یا جهت Fieldbus مانند Profibus، ASI و … در نظر گرفته شده اند.

انواع خروجی های متداول سنسور ها

در استفاده از سنسورها باید با انواع سیگنال های خروجی الکتریکی آشنا بود. می توان خروجی ها را در پنج رده مختلف دسته بندی نمود.

نوع A: سنسورهایی با ماهیت قطع و وصل خروجی (دیجیتالی) مانند سنسورهای مجاورتی، فشار، اندازه گیری سطح مایعات و … این نوع سنسورها را عمدتاً می توان به طور مستقیم به دستگاه PLC متصل نمود.

نوع B: سنسورهایی که سیگنال خروجی آنها به صورت پالسی هستند، مانند سنسورهای اندازه گیری میزان چرخش و یا طول و … این نوع سنسورها اکثراً توسط Interface قابل وصل به دستگاه PLC می باشند. PLC می بایستی دارای شمارنده نرم افزاری و سخت افزاری باشد.

نوع Cسنسورهایی که سیگنال خروجی آنها به صورت آنالوگ بوده ولی دارای بخش تقویت کننده و یا تبدیل کننده نیستند. این سیگنال ها خیلی ضعیف بوده (در حد میلی ولت) و قابل استفاده مستقیم در دستگاه های کنترل نیستند، مانند سنسورهای پیزوالکتریک و یا سنسورهای Hall.

نوع D: سنسورهایی که سیگنال خروجی آنها به صورت آنالوگ بوده و واحد الکترونیک (تقویت کننده، تبدیل کننده) در خود سنسور تعبیه شده است. در این نوع سنسور خروجی ها را می توان به طور مستقیم جهت استفاده در دستگاه های کنترل استفاده نمود.

 

گارانتی ۶ ماهه تمامی محصولات پارس درایور

خدمات ۱۰ ساله برای تمامی محصولات پارس درایور

تقسیم بندی سنسور ها بر اساس نوع عملکرد

تقسیم بندی سنسور ها بر اساس نوع عملکرد شان به صورت زیر است:

  • سنسورهای تماسی
  • سنسورهای حرارتی
  • سنسورهای مقاومتی
  • سنسورهای ولتاژی
  • سنسورهای جریانی
  • سنسورهای خازنی
  • سنسورهای القایی
  • سنسورهای نوری و لیزری
  • سنسورهای شیمیایی
  • سنسورهای مغناطیسی
  • سنسور ها قابلیت های مختلفی دارند. می توان با استفاده از بعضی از سنسور ها دما را اندازه گیری کرد. ابتدا یکی از پرکاربرد ترین سنسور ها یعنی سنسور مجاورتی را بررسی می کنیم سپس به معرفی سنسور های بیان شده می پردازیم.
مشخصات انواع سنسور فشار مذاب
تاثیر دما بر روی سنسور فشار

انواع سنسور و کاربرد آن ها

سنسور ها انواع مختلفی دارند که با توجه به کاربرد آن ها طراحی شده اند. در ادامه هفت سنسور پرمصرف در صنعت را معرفی و عملکرد آن ها را بررسی می کنیم.

  1. سنسور مجاورتی القایی
  2. سنسور مجاورتی آلتراسونیک
  3. سنسور فوتو الکتریک
  4. سنسور مجاورتی خازنی
  5. سنسور اثر هال
  6. بررسی عملکرد سنسور گاز
  7. سنسور فشار

سنسور فشار مذاب

اصطلاح “سنسور فشار” را می توان یک توصیفی کلی برای هر تجهیزی در نظر گرفت که کمیت فشار را اندازه گیری کرده و خروجی مناسبی را در پاسخ به آن ارائه می دهد. به عبارت دیگر سنسور فشار به تجهیزی گفته می شود که فشار را اندازه گیری کرده و آن را به یک سیگنال الکتریکی تبدیل می کند.به طور کلی سنسور فشار یک اصطلاح فراگیر است که شامل تمام ترانسدیوسرهای فشار، ترانسمیترهای فشار و سوئیچ های فشار می شود. همه ترانسدیوسرها، ترانسمیترها و سوئیچ های فشار، نوعی سنسور فشار هستند.

سنسور فشار مذاب melt (ترانسمیتر فشار مذاب) برای کنترل فشار مخازنی استفاده میشود که سیال در آن مخازن بصورت مذاب یا دارای حرارت بالا باشد. این سنسورها در دونوع ترموکوپل دار (که فشار و دما را همزمان اندازه گیری می‌کنند) و بدون ترموکوپل (فقط فشار را اندازه گیری می‌کنند) ساخته می شوند سنسور فشار یا ترانسمیتر فشار به منظور اندازه گیری فشار در سطح، فشار گازها و یا مایعات مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع سنسور معمولاً به صورت مبدل کار می‌کند و سیگنالی تابع اثر فشار تولید می کند. سنسور کنترل فشار اشنایدر الکتریک، در رنج ۰٫۰۷ تا ۶۰۰ بار تولید و عرضه می‌شود.

گارانتی ۶ ماهه تمامی محصولات پارس درایور

خدمات ۱۰ ساله برای تمامی محصولات پارس درایور

کاربرد سنسور فشار مذاب

ابزارهایی را برای کنترل دقیق فشار و دما در فرآیند تولید شما فراهم می کنند. مبدل فشار مذاب ، فرستنده ها ، شاخص ها و سایر محصولات فشار مذاب بهترین عملکرد و رقابتی ترین محصولات در صنعت هستند مورد استفاده در صنایع گوناگون از قبیل پلاستیک و پلی اتیلن (تزریق پلاستیک و ظروف پلاستیکی یکبار مصرف) جهت اکسترودرها و همزن‌ها ،‌مخازن روغن، صنایع تولیدمواد غذایی ،تولید پت و درب پلاستیکی نوشابه ،کیسه های پلاستیکی ،گونی پلاستیکی، ورق های پلاستیکی وپلی کربنات و صنایع نساجی دیسک های پارگی اکسترودر را تولید می کند تا در کاربردهای اکسترودر پلاستیکی به عنوان یک وسیله ایمنی تسکین دهنده فشار مطمئن و اقتصادی عمل کند.

مشخصات انواع سنسور فشار مذاب

شاخص های فشار ذوب

نشانگرهای دیجیتالی MPI Melt Pressure و واحدهای هشدار ویژه برای کارکرد آسان ، با نمایشگرهای بزرگ ۴ رقمی LED که به راحتی قابل خواندن هستند، طراحی شده اند. آنها فقط به یک دفترچه راهنمای یک صفحه ای احتیاج دارند اما هنوز هم کاملاً قابل تنظیم در زمینه هستند.

فشار سنج ذوب دیجیتال و مکانیکی

فشار سنجهای مذاب دیجیتال و مکانیکی یک گزینه سریع و آسان برای نشان دادن فشار محلی را فراهم می کنند. سنجهای مکانیکی به برق و سیم کشی نیاز ندارند. سنج‌های دیجیتال گزینه هشدار دهنده ای را ارائه می دهند و برای ایجاد عمر طولانی در محیط اکستروژن پلاستیک سخت طراحی شده اند.

اساس کار سنسور فشار مذاب

ترانسمیتر فشار مذاب پارامتر مکانیکی را به سیگنال الکتریکی تبدیل می کند، در اکثر سنسورهای فشار (ترانسمیتر فشار مذاب) در قسمت نوک سنسور از استرین گیج ها جهت اندازه گیری مقدار فشار استفاده می گردد.

در انتخاب سنسور فشار مذاب باید به موارد زیر دقت شود

  • دقت سنسور
  • نسبی يا مطلق بودن فشار
  • نوع خورندگی ماده یا سیال در ارتباط با سنسور
  • گستره‌ی فشار يا محدوده اندازه‌گيری
  • نوع خروجي مورد نياز (خروجی از ترانسمیتر فشار مذاب ۰V-10V یا ۴mA-20mA)
  • نوع اتصال به تجهیز
  • کانکتور خروجی (۸ یا ۶ پین)

نکات کلیدی برای خرید سنسور فشار مذاب

تاثیر دما بر روی سنسور فشار

تاثیر دما بر روی سنسور فشار

فشار و دما از جمله مهترین و پرکاربرد ترین کیمت ها در بسیاری از فرآیند های صنعتی می باشند. از آنجایی که دما تاثیر بسیار زیادی در عملکرد سنسور های فشار دارد، همواره هنگام انتخاب سنسور فشار مناسب باید به پارامترهای دمایی داخل دیتا شیت هر سنسور  به دقت توجه نمود.

تفاوت میان دقت، درستی و خطی بودن در یک سنسور فشار

Accuracy به معنی درستی می باشد که بیان کننده نزدیک بودن مقدار اندازه گیری شده توسط سنسور به مقدار واقعی می باشد. هر چقدر درستی یک سنسور کوچکتر باشد در نتیجه سنسور دقیق تر است. معمولا درستی سنسور به عنوان درصدی از FS یا FSO بیان می شود.به طور مثال: Accuracy = 0.5%FS

Precision به معنی دقت می باشد که بیان کننده میزان تفاوت نتایج حاصل است چند اندازه گیری متوالی می باشد. Linearity به معنی خطی بودن خروجی سنسور می باشد، در واقع بدین معنی است که منحنی مشخصه خروجی سنسور تا چه اندازه خطی و منطبق بر منحنی ایده آل می باشد. خطی بودن خروجی یک سنسور و دقت و درستی سنسور فشار مباحثی جدا از یکدیگر می باشند که در اکثر مواقع به اشتباه مورد استفاده قرار می گیرند.

تفاوت میان دقت، درستی و خطی بودن در یک سنسور فشار

شرایط محیطی مناسب برای سنسور

یکی از مهم ترین عوامل خرابی و تاثیر گذار بر روی سنسور فشار عدم توجه به شرایط محیطی می باشد.

دما: در هنگام انتخاب سنسور فشار حتما باید به میزان دمای محیط و دمای سیال (مایع، گاز) توجه نمود. اگر دمای محیط (Ambient) و دمای سیال (Media) از محدوده دمایی ذکر شده داخل دیتا شیت (کاتالوگ) محصول تجاوز کند، منجر به خرابی سنسور فشار خواهد شد. در برخی از مواقع دمای سیال برای سنسور فشار مناسب می باشد ولی سنسور در یک محیط بسیار گرم یا سردی نصب شده که خارج از محدوده دمای مجاز می باشد. برعکس در بعضی از مواقع ممکن دمای محیط مناسب باشد ولی دمای سیال از حد مجاز تجاوز کند. هر کدام از این عوامل منجر به کاهش طول عمر و خرابی سنسور فشار خواهد شد.

شوک و لرزش: اگر سنسور در معرض لرزش زیاد و یا ضربه های سنگین ناگهانی قرار داشته باشد به سرعت دچار مشکل می شود یا به مرور زمان طول عمر آن کاهش پیدا خواهد کرد.بنابراین توجه داشته باشید که حتما میزان شوک و لرزش در معرض سنسور به حداقل میزان ممکن کاهش پیدا کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله مرتبط با شوک و لرزش مطالعه شود. استاندارد حفاظتی (IP): این استاندارد بیانگر میزان مقاومت سنسور در برابر نفوذ اجسام خارجی و آب به داخل سنسور می باشد. به طور مثال IP66 به معنی محافظت کامل در برابر ورود گرد و غبار و محافظت در برابر پاشیدن آب با فشار از هر جهت است. جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله مرتبط با IP مطالعه شود.

قیمت انواع سنسور فشار مذاب

سنسور های فشار از اجزای مهم و اساسی سیستم های صنعتی هستند. زیرا در اکثر سیستم های صنعتی معمولا مسئله کنترل کمیت دما و فشار وجود دارد.برای کنترل هرکمیتی اندازه گیری آن مهم ترین مسئله است.پرشر ترانسمیتر یا سنسور اندازه گیری فشار به ما کمک می کند تا کمیت فشار را اندازه گیری کنیم. در ابتدا (بدون توجه به نوع سنسور و تکنولوژی ساخت آن) سیال به دیواره ترانسمیتر فشار وارد میکند و این فشار به سیگنالی با دامنه میلی ولت تبدیل می‌شود سیگنال میلی ولت خروجی وارد تقویت کننده و فیلتر شده و به سیگنال جریانی یا ولتاژی  تبدیل می شود. ترانسمیتر های فشار انواع زیادی دارند که هریک بر اساس اصول خاصی کار می‌کنند.

شما عزیزان می توانید برای مشاوره و خرید یک سنسور فشار مزاب استاندارد و اصل با کارشناسان ما در ارتباط باشید 

فروش سنسور فشار مذاب

شرکت پارس درایو یکی از بهترین شرکت‌های فروش انواع سنسور فشار مذاب در بازار است؛ کارشناسان فروش پارس درایو علاوه بر مشاوره فنی برای سنسور فشار مذاب، می‌توانند بهترین گزینه را به شما پیشنهاد داده و با کمترین هزینه بهترین خدمات را به شما ارائه دهند.

در تمام نقاط ایران شما عزیزان می‌توانید جهت سفارش و مشاوره تخصصی برای خرید تمامی محصولات در حوزه صنعت ماشین با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.

خرید انواع فن و المنت اکسترودر
تفاوت میان دقت، درستی و خطی بودن در یک سنسور فشار

اتصال صحیح سنسور فشار به سیستم ارتینگ

  • استفاده از سيستم ارتینگ استاندارد و حفاظت از تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی امری بسيار مهم و ضروري است. با افزايش استفاده از سيستم‌هاي ديجيتالي بسیار حساس، بازنگري در طراحي و نصب و نگهداري از سيستم‌هاي ارتینگ حفاظتی، بسیار الزامی است.
    در هنگام نصب سنسور فشار، جهت محافظت از مدارهای الکترونیکی داخل سنسور در برابر هر گونه نویز و اختلالات الکتریکی حتما باید از کابل‌های شیلد دار حداقل ۳ یا ۴ رشته ای استفاده نمود.

شرایط نصب سنسور فشار مذاب

  • درموقع نصب بایستی دقت شود تا به نوک سنسور (دیافراگم) ضربه ای وارد نشود.
  • حداقل ۱ ساعت قبل از نصب در محیط کاری بصورت پیش گرم قرار گیرد.
  • فشار بیش از حد به انتهای پراب وقسمت آچار خور در زمان نصب باعث شکستن پراب می‌شود.
مشخصات انواع سنسور فشار مذاب

در تجهیزات اندازه گیری فشار همواره فشار نسبت به یک مرجع مشخص اندازه‌گیری می شود.

سنسور فشار مطلق (Absolute): در این سنسور فشار مرجع اندازه گیری فشار، خلاء مطلق یا وکیوم (Perfect Vacuum) می باشد.

سنسور فشار گیج (Gauge): در این نوع سنسور فشار مرجع اندازه گیری فشار، فشار جو (اتمسفر) یا همان فشار هوای اطراف کره زمین می باشد.

سنسور فشار دیفرانسیل (Differential): این نوع از سنسور های فشار، اختلاف فشار میان دو خط فشار (نقطه فشار) که هر دو به عنوان ورودی به صورت همزمان به سنسور وارد می شوند را اندازه گیری می کنند.

بله ولی باید به موقعیت درپوش های روغن توجه کرد. در بیشتر گیربکس ها سه نوع درپوش روغن وجود دارد:

۱- درپوش پرکردن روغن

۲- درپوش تنظیم روغن

۳- درپوش تخلیه روغن

در بیشتر زمان ها از درپوش روغن به عنوان درپوش تنفس (BREATHER) استفاده می شود که در این درپوش ها سوراخی به قطر ۱ میلی متر جهت تخلیه هوای درون گیربکس تعبیه شده است. با توجهبه نوع سفارش, برای حالات مختلف نصب, موقعیت این در پوشها جابجا می شوند. در هنگام تغییر در حالت نصب, به موقعیت درپوشهای روغن توجه کنید.

در مواقعی که نیاز به اندازه گیری فشار سیالات فاسد شدنی، خمیری، چسبناک و دارای ویسکوزیته بالا (high Viscosity) و سیالاتی که دارای ذرات جامد معلق (سیالاتی که امکان رسوب شدن و ته نشین شدن دارند) می باشد از سنسور فشار دیافراگمی استفاده می شود.

استفاده از سنسور های فشار به اصطلاح سوزنی (قلمی یا نفوذی) در این گونه مواقع می تواند منجر به گیر کردن سیال داخل پورت فشار سنسور و مسدود شدن آن و یا رسوب کردن ذرات بر روی دیافراگم داخلی سنسور شود. همچنین اگر سیال فاسد شدنی باشد (مانندلبینات، شیر و …) عدم وجود دبی (حرکت) داخل پورت فشار منجر به فاسد شدن سیال داخل آن و در نتیجه کل سیال خواهد شد

سنسور فشار مثبت: این دسته از سنسور های فشار قادر به اندازه گیری فشار های بیشتر از صفر (فشار جو) می باشند. مانند: محدوده فشار  [۱۰ … ۰] بار

سنسور فشار خلاء: این دسته از سنسور فشار فقط قادر به اندازه گیری فشار های خلاء (وکیوم Vacuum یا کمتر از فشار جو) می باشند. مانند: محدوده فشار  [۰ … ۱-] بار

سنسور فشار ترکیبی: این دسته از سنسور فشار قادر به اندازه گیری فشار های خلاء و مثبت به طور همزمان می باشند. مانند: محدوده فشار  [۱۰ … ۱-] بار

منظور از فشار مازاد (Overpressure) حداکثر فشار خارج از محدود رنج فشار یک سنسور می باشد.این فشار در صورتی که به سنسور وارد شود هیچ مشکلی برای سنسور به وجود نمی آید و پس از قطع فشار سنسور سالم خواهد ماند.

منظور از فشار انفجار (Burst pressure) حداکثر فشار خارج از محدود رنج فشار یک سنسور می باشد که در صورتی که به سنسور وارد شود منجر به از هم گسیختن سنسور می شود.

معمولا مشخصات مربوط به فشار مازاد (Overpressure) و فشار انفجار (Burst pressure) در داخل کاتالوگ (دیتا شیت) محصول ذکر شده است.

انتخاب سنسور فشار بدون توجه به میزان فشارهای ذکر شده، یکی از مهمترین دلایل خرابی سنسور هاست. بنابراین قبل از خرید و نصب سنسور فشار توجه به میزان Overpressure و Burst Pressure ذکر شده در دیتاشیت سنسور امری الزامیست.

در این ویدئو به معرفی کامل محدوده فشار Pressure Range و Overpressure و Burst Pressure خواهیم پرداخت.

در بسیاری موارد، میان دیافراگم سیل و تجهیزات اندازه گیری فشار، از تجهیزی به نام کپیلاری به منظور حذف یا به حداقل رساندن اثرات دما سیال به روی تجیهزات اندازه گیری فشار استفاده می شود. ولی باید این نکته را در نظر داشت که استفاده ار کپیلاری بر زمان پاسخگویی (Response time) کل سیستم تاثیر می گذارد و منجر به افزایش آن می شود.

سوالات متداول فن و المنت صنعتی

جهت سفارش و مشاوره تخصصی برای خرید انواع گیربکس های صنعتی شما می توانید با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید و بهترین انتخاب و مناسب ترین خرید را داشته باشید.

۰۲۱۳۳۹۸۰۴۸۰

۰۹۱۲۳۲۵۰۱۳۴

8 thoughts on “سنسور فشار مذاب

  1. دانیال says:

    سلام
    من تهران ساکن نیستم شما فروش تو شهر های دیگه هم دارید ؟

  2. میلاد says:

    سلام می خواستم تشکر کنم از اینکه به مشخصات انواع سنسو رمذاب هم پرداختید چون من خودم به شخثه برای خرید هر محصول سرچ میکنم و بررسی شما کار منو راحت کردید

  3. مونا طاهری says:

    سلام
    می خواستم بپرسم پارامتر دما دیتا شیت برای سنسور چقدر باید باشه؟

  4. سیروان says:

    برای کار کردن با سنسور فشار مذاب باید استراتژی خاصی داشته باشیم ؟

  5. ادبی says:

    دمتون گرم مطالبتون عالی بود به نظرم قبل از خرید سنسور خوندن این صفحه خیلی میتونه کمکمون کنه

  6. افراسیابی says:

    سلام برای خرید المنت باید چیکار کنم مممنون میشم منو راهنمایی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *