گیربکس هلیکال یکی دیگر از انواع گیربکس صنعتی می باشد که به عنوان گیربکس شفت مستقیم یا Bevel Helical هم معروف است و برخلاف گیربکس حلزونی و مکعبی، دارای راندمانی بیش از ۹۰ در صد است. در ساختار درونی گیربکس حلزونی و مکعبی، فقط از یک نوع چرخ دنده استفاده شده است، اما در گیربکس هلیکال اجزاء تشکیل دهنده متغیر هستند و گاهاً متناسب با کاربرد و میزان انتقال دور به صورت چند محوره تولید می شوند. در بعضی موارد نیز به صورت پینیون (دو چرخ دنده عمود برهم) تولید می شوند که علاوه بر توانایی انتقال گشتاور قادر به تغییر جهت ۹۰ درجه گشتاور ورودی هستند. در این نوع از گیربکس هلیکال دو محور دوران همانند گیربکس حلزونی بر یکدیگر عمود هستند، با این تفاوت که در گیربکس حلزونی از ماردون و چرخدنده ساده استفاده شده است ولی در این نوع گیربکس ها از چرخنده دنده پینیون استفاده شده است. که راندمان بیشتری دارند.
انواع گیربکس هلیکال
انواع گیربکس هلیکال عبارتند از:
- گیربکس هلیکال پایه و فلنج
- گیربکس هلیکال یک طبقه یا چند طبقه
- گیربکس هلیکال پایه دار یا گیربکس فلنج دار
- گیربکس هلیکال به همراه گلدانی خروجی
گیربکس هلیکال موازی (شفت مستقیم)
در گیربکس های هلیکال انتقال نیرو بوسیله چرخ دنده ای از جنس فولاد انجام میشود. چرخ دنده ی این نوع از گیربکس از نوع چرخ دنده ی هلیکال یا مارپیچ می باشد و حرکت نرم این چرخ دنده ها باعث افزایش استحکام گیربکس هلیکال شده و همچنین نسبت به دنده های ساده توانایی کارکرد بیشتری در دورهای بالا را دارا می باشد. اساس کار در گیربکس های های هلیکال به طوری است که با کاهش دور باعث افزایش گشتاور در قسمت خروجی می شود. در این نوع گیربکس ها به دلیل مورب بودن چرخ دنده ها، چرخ دنده ها کم صدا بوده و بسیار نرم کار میکنند. همچنین در گیربکس هلیکال بیش از یک دنده درگیر بوده و کمترین استهلاک را دارد. می توان گفت بعد از گیربکس خورشیدی، گیربکس هلیکال بیشترین راندمان را نسبت به سایر گیربکس ها دارد. این مزایا باعث شده که گیربکس هلیکال شفت مستقیم کاربرد زیادی در صنعت داشته باشد. پوسته گیربکس هلیکال عموماً پوسته آلومینیوم یا پوسته چدن است و بنا به نوع مصرف این گیربکس ها میتوانند در انواع گیربکس هلیکال پایه دار، گیربکس هلیکال فلنچ دار و ترکیب پایه و فلنچ مورد استفاده قرار گیرند. گیربکس های شافت مستقیم یا هلیکال sew به دلیل دامنه بالا محل گشتاور،به طور گسترده ای در بخش های مختلف صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. گیربکس های هلیکال فلنج دار برای موارد عمود نصب مانند میکسرها و گیربکس هلیکال پایه دار بیشتر در خطوط انتقال مواد مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربردهای گیربکس هلیکال موازی
گیربکس هلیکال شفت مستقیم یکی از پرکاربردترین گیربکس های موجود در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، صنایع فولاد، صنایع سیمان و … می باشد. الکترو گیربکس پایه دار بیشتر در خطوط انتقال مواد و گیربکس هلیکال فلنچ دار برای مواردی که گیربکس به صورت عمودی نصب می شود مانند میکسر کاربرد دارند. از جمله پرکاربردترین موارد مصرف گیربکس هلیکال در صنعت می توان به گیربکس هلیکال بچینگ، گیربکس هلیکال صنایع فولاد، گیربکس هلیکال صنایع غذایی، گیربکس هلیکال صنایع دریایی، گیربکس هلیکال صنایع کاشی سازی، گیربکس هلیکال صنایع داروسازی، گیربکس هلیکال صنایع آب و فاضلاب، گیربکس هلیکال صنایع سیمان، گیربکس هلیکال نوار نقاله و گیربکس هلیکال بالابر اشاره کرد.
قیمت گیربکس هلیکال
شرکت توسعه صنعت پارس ماشین ( پارس درایو ) نمایندگی رسمی واردات و پخش انواع گیربکس های هلیکال با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت در ایران است.
شما میتوانید برای اطلاع از قیمت گیربکس حلزونی با مشاوران ما در تماس باشید.
جهت کسب اطلاع از جدیدترین لیست قیمت ها و مشاوره رایگان قبل از خرید می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید
دیگر مقالات پارس درایو
فلنج هایی که در گیربکس صنعتی هلیکال استفاده می شوند
به طور کلی فلنچ های مورد استفاده در گیربکس صنعتی به دو نوع کوچک و بزرگ (B5 و B14) معروف هستند. که متناسب با نوع موتور کوپل شده با گیربکس کاربردهای مختلفی دارند. قطر شفت گیربکس هلیکال (۹۰ درجه) متناسب با نوع گیربکس از ۳۵ میلی متر تا ۹۰ میلی متر متغیر است. گیربکس هلیکال اغلب با الکترو موتور های ۴ پل و ۶ پل لینک می شوند. قطر شفت گیربکس هلیکال شفت مستقیم نیز همانند هلیکال ۹۰ درجه متناسب با نوع گیربکس از ۲۲ میلی متر تا ۹۰ میلیمتر متغیر می باشد. الکترو موتور قابل اتصال به گیربکس شافت مستقیم (هلیکال) بسته به نوع و تیپ گیربکس متغیر است به طور مثال نوع G0 گیربکس هلیکال شفت مستقیم به الکترو موتور ۰٫۳۷ کیلو وات متصل میشود و گشتاوری معادل ۴۰ نیوتن متر در خروجی تولید میکند.
مزایا استفاده از گیربکس های هلیکال
گیربکس های هلیکال با چرخش کمتر محور خروجی نسبت به محور ورودی، قدرت در قسمت خروجی را چند برابر می کنند. این گیربکس نیز همانند گیربکس مکعبی و حلزونی هم به صورت فلنچ دار و هم به صورت بدون فلنچ تولید می شود. در موارد فلنچ دار گیربکس به صورت مستقیم با منبع تولید توان (الکتروموتور) کوپل می شود، برخلاف موارد فلنچ دار در تیپ های بدون فلنچ، گیربکس با تسمه پولی و چرخ زنجیر به منبع تولید توان (الکتروموتور) متصل می شوند.
در این موارد حجم فضای اشغالی برای نصب گسترش می یابد. به طور معمول الکتروموتور الکتروژن بهترین گزینه برای کوپل شدن با گیربکس هلیکال است. در گیربکس هلیکال به دلیل طراحی و مهارت بالا در عملیات تراشیدن چرخ دنده ها، عملیات حرارتی و سنگ زنی چرخ دنده ها و محورهای آن ها این گیربکس را به گیربکسی مناسب برای کار سنگین و طولانی مدت تبدیل کرده است.
محدوده گشتاور قابل انتقال این گیربکس تا ۱۸۰۰۰ نیوتون متر، محدوده توان ورودی تا ۲۵۰ کیلووات، محدوده نسبت تبدیل تا ۱:۴۶۶، حداکثر توان خروجی این نوع گیربکس ۴۵KW و حداکثر سرعت خروجی ۴۵۰ دور بر دقیقه می باشد.
- این گیربکس ها از استحکام ، مقاومت و گشتاور بسیار بالایی برخوردار می باشد.
- همچنین دارای کارکرد و طول عمر بسیار بالایی می باشد که به همین علت در صنایع سنگین بسیار پر کاربرد است
جهت کسب اطلاع از جدیدترین لیست قیمت ها و مشاوره رایگان قبل از خرید می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید
دیگر مقالات پارس درایو
فیلم آموزشی طرز کار گیربکس هلیکال
مشخصات فنی و مزایای گیربکس هلیکال
مشخصات فنی گیربکسهای هلیکال به صورت کلی عبارتند از:
- گشتاور خروجی: حدودا از ۴ تا ۲۸۰۰ نیوتنمتر
- توان ورودی: قابل تغییر از ۰/۷ تا ۱۸۰ کیلو وات
- کارکرد در محدودههای دارای نسبت تبدیل بالا
- قابلیت نصب در حالت های مختلف
- هزینه تعمیر و نگهداری بسیار پایین
- نداشتن ارتعاشات در سرعتهای دورانی بالا
- دارای ابعاد کوچک برای نصب در فضاهای کوچک
- سر و صدا و نویز بسیار کم
- طول عمر کاری و بازدهی بسیار بالا
- قابلیت انتقال گشتاور با توان بالا
- هزینه نگهداری و تعمیر پایین
گیربکس هلیکال کراون ویل پنیون (crown wheel penion)
تعمیر و نگهداری گیربکس هلیکال
یکی از موضوعاتی که در خصوص گیربکس هلیکال وجود دارد تعمیرات است که سبب می شود در خرید این محصولات یک سری سوالات در ذهن مخاطب ایجاد شود. در نظر داشته باشید که به طور کلی تعمیر گیربکس شافت مستقیم فلنج دار هلیکال بسیار آسان بوده و نیاز به هزینه و تجهیزات گران قیمت نخواهد بود. اولین و مهمترین اصل سرویس منظم الکتروگیربکس شافت مستقیم فلنج دار SEW است. سرویس کردن یعنی نفس کشیدن دوباره! در واقع محصول از هر نوع غبار و آلودگی رها می شود و این روند به نوبه خود میزان استهلاک محصول را کاهش داده و سبب می شود که نیاز به تعمیر گیربکس شافت مستقیم فلنجدار SEW بسیار کمتر شود. در مسیر تعمیر اولین اصل انتخاب قطعات اصلی است. قطعات انتخاب شده باید با کیفیت بالا باشند و تجهیزات به کار رفته برای قطعات می بایست مناسب به نظر برسد. تعمیرکار ماهر می بایست بتواند به طور دقیق گیربکس شافت مستقیم فلنجدار SEW را تعمیر نماید. برای دریافت مشاوره رایگان به منظور کسب اطلاع در خصوص تعمیر گیربکس های هلیکال می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید.
ویژگی های گیربکس هلیکال
- یکی از اصلی ترین ویژگی های گیربکس صنعتی هلیکال کم صدا بودن آن در هنگام کار است. این نوع گیربکس برای جلوگیری از برگشت پذیری خروجی دارای ترمز است و در ورودی و خروجی دارای فلنچ می باشد. گیربکس هلیکال بسته به نسبت تبدیل و سایر مشخصات انتخابی در صنایع مختلفی از جمله فولاد ، نساجی ، معدنی ، بسته بندی ، بالابر ، سیمان ، انتقال مواد ، غذایی و آشامیدنی ، چوب ، لاستیک ، پلاستیک و سایر صنایع مرتبط کاربرد دارد.
- یکی دیگر از مهمترین ویژگی های این نوع گیربکس قدرت و توان گسترده آن است. در اغلب گیربکس ها قدرت و توان حاصل در وضعیت کنترل شده قرار دارد، به این صورت که در فضای کاری که نیاز به قدرت بیشتر باشد این محصولات نمی توانند پاسخگویی خوبی داشته باشند اما در گیربکس های هلیکال این محدودیت وجود ندارد و می توان با بهترین راندمان از آن استفاده نمود.
- مورد دیگر در خصوص گیربکس شفت مستقیم فلنجدار نصب آن بر روی فلنج های طبق استاندارد است که می تواند در وضعیت عمودی، افقی یا سطح شیبدار تنظیم شده باشد به همین علت این محصول برای استفاده در میکسرها، اسکرها، صنایع غذایی لبنیاتی و … گزینه بسیار مناسبی است.
- کار با گیربکس هلیکال بسیار آسان است و بر روی دستگاه های مختلف نصب می شود و نصب آن نیاز به هزینه های بالا ندارد.
- این نوع گیربکس قابلیت نصب انواع الکترو موتورهای خارجی و ایرانی را به طور دقیق بر روی خود داشته و این رویه سبب شده است که گیربکس هلیکال یک محصول بسیار با کیفیت به شمار آید. در تولید گیربکس شفت مستقیم پایه دار از دورهای متفاوتی تست گرفته شده است و ارقام نسبت به سایر گیربکس ها با راندمان بسیار بالاتری به دست آمده است و همین امر اثباتی بر کیفیت بسیار خوب گیربکس های هلیکال است.
- قطعات گیربکس شافت مستقیم پایه دار SEW در دسترس بوده و نیاز به صرف زمان و هزینه بالا برای خرید این محصول نخواهد بود.
شرکت توسعه صنعت پارس ماشین ( پارس درایو ) نمایندگی رسمی واردات و پخش انواع گیربکس های هلیکال با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت در ایران است. برای مشاهده سایر تجهیزات صنعتی پارس درایو، می توانید به بخش محصولات مراجعه کنید.
گیربکس هلیکال هالو شفت موازی (parallel hallow shaft)
برای اطلاع بیشتر از قیمت و محصولات گیربکس هالو شفت با کارشناسان پارس درایو تماس بگیرید.
کاتالوگ گیربکس هلیکال
از این قسمت می توانید کاتالوگ گیربکس هلیکال را دانلود و مشاهده نمایید
گیربکس سری RX
این گیربکس در مواردی که محدودیت فضا و نصب وجود داشته و یا خروجی های سرعت بالا اعمال شده باشد مورد استفاده قرار می گیرد.
[ninja_tables id="2082"]
گیربکس سری r
این گیربکس از ترکیب طبقات با نسبت دور های متفاوت ایجاد شده است و به همین علت طیف وسیعی از نسبت ها و گشتاور ها را با وجود وزن کم تحمل می کند. این سری از گیربکس های هلیکال مجهز به سایز بهینه و راهکارهای قدرتمند در جهت انتقال قدرت می باشد. از این گیربکس (R37 تا R107) در مواردی که وزن از اهمیت خاصی برخوردار است (مانند سیستم انتقال قدرت در ماهواره ها، ماشین و یا سازها) استفاده می شود.
[ninja_tables id="2080"]
گیربکس سری RM
سری RM نوعی خاص از گیربکس های هلیکال به حساب می آید. این محصول با طراحی ویژه و منحصر به فرد خود، برای کاربری های بسیار متحرک، کاربری های معلق و همچنین بارگیری های محوری همانند میکسرها، پیشران ها، ماشین مخصوص و بسیاری موارد دیگر مناسب است. توجه داشته باشید که در قسمت شفت خروجی آن، یاتاقان بشکه ای (مخروطی ) برای جلوگیری از وارد آمدن بار غیر مجاز به یاتاقان های الکترو موتور و یونیت گیربکس استفاده می شود.
[ninja_tables id="2075"]
جهت کسب اطلاع از جدیدترین لیست قیمت ها و مشاوره رایگان قبل از خرید می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید
سوالات متداول
- گیربکس هلیکال پایه و فلنج
- گیربکس هلیکال یک طبقه یا چند طبقه
- گیربکس هلیکال پایه دار یا گیربکس فلنج دار
- گیربکس هلیکال به همراه گلدانی خروجی
از گیربکس هلیکال در صنایع دریایی، صنایع کاشی و سرامیک، صنایع فولاد، صنایع سیمان، صنایع غذایی، صنایع آب و فاضلاب، صنایع بسته بندی، کانوایر یا نوار نقاله و صنایع داروسازی استفاده میشود.
- توان موتور، میزان راندمان و میزان گشتاور تولیدی را بررسی کنید.
- از مطابقت مشخصات فنی گیربکس با مشخصات گیربکس موردنظرتان مطمئن شوید.
- لیست قیمت از برندهای مختلف تهیه کنید.
- دستگاه را از نمایندگیهای مجاز بخرید و اگردر این زمینه تخصص ندارید، از متخصصین فروش مشاوره بگیرید.
- به کیفیت ساخت گیربکس و طول عمر کاری آن توجه کنید.
سلام .. وقتتون بخیر . در گیربکس های هلیکال انتقال نیرو به چه صورت هستش ؟
سلام و عرض ادب … انقال نیرو در گیربکس های هلیکال از چه طریقی صورت می گیرد ؟
سلام ممنون از شما … این انتقال از طریق چرخ دنده که از جنس فولاد است می باشد .
روزتون بخیر برای خرید گیربکس هیلیکال Rx از چه طریقی می توانم اقدام کنم؟
سلام روزتون بخیر
برای خرید این محصول و دریافت مشاوره جهت خرید لازم است که با شماره های
۰۲۱۳۳۹۸۰۴۸۰
۰۹۱۲۳۲۵۰۱۳۴
۰۲۱۳۳۹۸۰۴۷۹
تماس برقرار نمایید.
سلام
می خواستم بدونم گیربکس هلیکال در چه جاهایی دارای کاربرد می باشد؟
سلام روزتون بخیر
باتوجه به طول عمر بالایی کع دارد برای کاربرد های بار زیاد بسیار مناسب و ایده آل است که در صنایعی چون نساجی، پلاستیک، چاپ، آسانسور، کمپرسور، نفت و برش و… کاربرد فراوانی دارد. میزان درگیری چرخدنده ها و سطح تماس بین آن ها در گیربکس هلیکال بیشتر است. این چرخدنده ها از آلیاژ فولاد ساخته میشوند و همین ویژگی، توانایی تحمل فشار را بیشتر میکند.
ارسال به شهرستان هم دارید ؟
سلام وقت بخیر ، بله دوست عزیز . ازسال به تمام نقاط ایران در کوتاه ترین زمان ممکن صورت میپذیرد .